LITE OM OSS

JOHANNA
Hejsan, det är jag som är johanna. Jag är 14 år och bor i Växjö på Öster, jag går i 7g på Fagrabäckskolan. Där läse jag spanska i b-språk och snart tyska i c-språk, annars har jag inget favoritämne?  På min fritid så spelar jag fotboll i Växjö FF, innebandy i Vöikers och fotograferar med min Canon eos 500d. På innebandyplanen spelar jag ofta center, och på fotbollsplanen finns jag ofta på mittfältet !

 Jag älskar också såklart mina älskade vänner


MATHILDA
Morsning Korsning alla fina! Mathilda var mitt namn. Bosatt är jag i växjö med min mamma, pappa och syster +hund. jag är snart 14 bast och går då i sjuan. Jag har franska som B-språk, snart kommer jag även ha spanska som C-språk. Jag har inget favoritämne i skolan direkt, gillar so rätt mycket för att vi har en bra lärare där :)
Det jag skulle ta med mig till en öde ö skulle vara mat, kamera, fotboll, vatten, mobilen och kompisar och familjen :) Det är dom sakerna jag inte kan vara utan. Jag spelar då fotboll, i ett lag vid namn växjö FF. Där jag spelar målvakt. Jag har även ridit i ungefär 6-7 år, men det slutade jag medd rätt nyligen.

Jag älskar att fotografera, och det gör jag med min Canon eos 500D + olika objektiv, stativ, fjärrutlösare osv..
Ibland kan det hända att jag lånar farsans kamera, en Canon eos 600D (y)ELIN
Hallå där, jag är en tjej på tretton år som älskar fotboll och vara med mina underbara vänner. När jag spelar fotboll är jag back eller mittfältare. Jag har spelat fotboll sedan jag var 7 år.

Jag gillar att fotografera men har än mycket att lära. Jag har min kamera Nikon d3100+ fjärrutlösare och stativ. Men jag fotograferar mest när jag är med mina vänner.

På dagarna går jag i skolan. Jag har inte heller något favorit ämne men det finns heller inget ämne som jag hatar.ELLEN
Tjingeling gosingar!
Jag är döpt som en Ellen, jag bor på Högstorp i Växjö och är hela 14 år. Diggar att spela i vårt lag Växjö FF, att vara på alla sätt och vis med mina fina vänner, att umgås med min underbara familj, att klicka mycket foton med min Canon EOS 550D, att dunka musik, att mixa ihop kläder och att gå på fester.
Vad finns det mer att säga om mig? Jag har bloggat i några år innan så det här kommer nog att funka finfint tror jag, nu har jag ju dessutom tre andra tjejer med mig, det här kommer att bli grymt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0