Tagga fotbollscup i vetlanda


Mobilbilder från dagen :)


Enkelt och bekvämt


Tagga fotboll!




Fotbollscup är det ju som står på schemat imorgon. Vi åker tidigt och åker hem sent. Därför får vi köra på tidsinställt
och kanske en och annan mobilblogg om jag hinner det!

// Elin


Some soft stuffs


Spontant


Här ser ni några spontana bilder jag och min syrra tog nyss ;) haha failat blev det

Heeej! Idag åkte jag, Johanna (min syster) och Johannas Kille ner till grand. Vi gick runt där. Köpte inget speciellt bara en milkshake på nån affär ;) Sen åkte vi hem, åt och så :)

Håller på att kolla på lite tapeter, vi ska ju göra om mitt rum. Och jag har hittat en assnygg fototapet som jag tror snart kommer pryda ena väggen (y) Ni kanske får se den om en snar framtid ;)

//Mathilda ♥


Appar till Iphone som man bara måste ha! :)

- Blogg.se appen är rätt uppenbar för alla bloggare, skriv inlägg, kolla statistiken, komentarer och kolla andras bloggar! :)

- Instagram. sjukt bra app! Redigera och dela dina bilder med vänner. Få likes och komentarer m.m. Om du vill lägga till mig heter jag maaathildaaa :)
- Rumble. Ett sjukt bra spel! Man ska typ bilda ord med dom bokstäverna som är eller vad man ska säga ;) Där heter jag också maaathildaaa om ni vill spela mot mig :)
- Facebook. Nästan ett måste för alla med facebook, man kan gilla, komentera, dela foton mm.
- Phototreats. Den enda appen jag redigerar mina bilder i. Super bra är den!
Spotify. Behöver nog inte förklara så mycket ;) Lyssna på musik. Det negativa är då att man måste ha premium ;)

//mathilda

Beautiful girls all over the world



// Ellen ♥


Pancaketime !

Fotograf: Ellen

Haaalllu alla! Sitter här hos Ellen med Ingrid också. Ellen har precis knäppt lite bilder på oss.
Nu ska vi slänga ihop lite pannkakssmet. woopwoop!
// Elin

Glöm dom som vill sänka dig


Canon eos 600D + canon 50mm f/1,8

Hejsaaan!
Var ute en stund och knäppte lite bilder som ni ser här ovanför! ;) Det var sjukt kallt ute! för en vecka sedan var det ju flera plussgrader! haha! Det är räät sjukt hur vädret kan ändras från 17 grader till 1 grad ;)

Ska snart packa tills cuppen imorgon! I vetlada ligger den och det är 8 lag som alla vunnit sin serie dom spelat under året! Så det kommer bli askul tror jag! Får se om pappa kommer kunna ta lite kort under matcherna.
Kommer nog inte bli så mycket uppdatering, vi åker klockan 06.30 och finalen spelas 20.20 tror jag ;) det blir en lång dag, men jag gillarT :D


PINK SHOE


Tack så galet mycket!

Tjena världens bästa ni!
Vi vill bara tacka er för att ni läser vår blogg!
130 besökare kanske inte är sååå mycket men för att vara första dagen är det mycket för oss, så vi hoppas bara att ni fortsätter följa oss, för det är ju för er vi bloggar!
Nu får ni verkligen ha världens bästa lördag, PUSSAR!

/Photoness ♥


Lördag och bodaborg



Goodmorgon alla fina läsare! Tänkte bara säga att idag är det LÖRDAG och första dagen på Påsklovet, ASNICE JUE! Idag kommer det inte bli världens bästa uppdatering för min del? För idag ska jag med innebandylaget till bodaborg och ha det lite skojsigt. Kanske blir något mobilinlägg om vi har tur? Ha en bra Lördag!

/Johanna


Åh vad jag saknar sommaren !



Tjabaloo kompisar!
Sitter här och suktar efter lite sommarvärme, hittade en liten mapp på pappas dator med lite sommarbilder och jag får seriöst rysningar av att kolla igenom!
Sommar 2012 SKA bli den roligaste, den sjukaste, den varmaste, jaaa den bästa!
ALL KÄRLEK TILL ER /Ellen


En tripp på stan.



Dagen spenderades då på stan. Påsklovet invigdes men finaste tjejer. Här ska det njutas även om vädret
inte är på topp. Ha världens bästa fredag alla fina!
- Elin


La Primavera

Untitled #27




Kisseeees!

Om ni skulle kunna trycka Häääär. Hade det varit kanon! Ju fler som klickar, dessto högre upp kommer bloggen upp på bloggriket :*

Bilder sen våffeldagen


Våfflor är faktiskt riktigt, riktigt gott! Med grädde och jordgubbar! muuuumms!
Bilderna är från våffeldagen i söndags :)

Var och kuttade av mitt hår, kapade av 10 cm? Det blev iallafall en regäl bit ;) Efter det stack vi till ellen då och firade påsklovet! Yehaw! Det kommer bli fett! Ska vara rätt mycket i stugan tror jag, det är en fotbollcup på söndag annars ska jag bara chiilllaaa B)

Nu ska jag kolla på let´s dance, egentligen är det skittråkigt. Men det är bara roligt att kolla vilka som är med ;) Sen är det ju asbra att ha lite chips att smaska på olw´s Kebab drömmen asgod är den!

Lots of love /Mathilda


Min kamerautrustning


Först har jag min älskade kamera! Det är en Canon eos 500d, fick den julen 2010/2011. SÅ jag har haft den i typ ett och drygt ett halvt år nu. Den är verkligen helt perfekt för mig, och med den så har jag nu börjat fotografera med manuella inställningar m.m Så den är väldigt enkel att förstå och lära sig .

Kostar nog 5000-6000kr tror jag !

Sedan har jag mina objektiv, det första är ett efs 18-55mm som jag fick till kameran och som är helt okej bra i början men sen när man börjar lära sig lite mera så villa iallafall jag har ett objektiv med lite mer effekt eller vad man ska kalla det ;) Det andra är ett ef 50mm 1.4 USM som är mitt absoluta favoritobjektiv! Fick det denna julen och jag verkligen älskar det, det är mest ett människor/porträtt objektiv men passar även till mer vardagliga bilder.

Efs 18-55mm kostar nog 1500kr / ef 50mm 1.4 USM kostar ungerfär 3000kr


Sen så har jag även lite tillbehör till min kamera. jag har ett stativ, fjärrutlösare, reflexskärm, minneskort, filter och lite så.

/Johanna


Fuck!


I hate my life and i want to die, because i got a spricka om my i Iphone


Summeroutfit

  
En lite sådär småball outfit till sommaren, och ett MÅSTE på det är ju bruna ben och en slarvig tofs! MÅNGA PUSSAR OCH KRAMAR 
//Ellen

Liite shopping för min del.



Väst från Monki 250:-

Heejsan! Tänkte bara ge er ett väldigt stort tack för just nu är vi eller iallfall jag så sjukt glad för vi har haft hög statistik idag och det är typ första dagen vi bloggar! Sedan har vi även fått några följare på bloglovin ! Det är verkligen skitkuuligt ! Hoppas att ni fortsätter att läsa våran blogg.

/ puss johanna


Och vi firar lov !



GALET awesome med påsklov, fattar ni hur glad jag är! Sitter här med elin och mathildut och firar alltihop med fet musik som dunkar över heeela huset! Och vi dansar dansar dansar!
Ren lycka helt enkelt!
Vi fyra var nere en repa i staden med, fast vi satt typ bara inne på Broqvist och mös och snackade som attans.
Hoppas ni har en GRYM fredag sötnosar!
ALL KÄRLEK TILL ER

// Ellen


FREDAG

Heejsaan ! Nu är jag hemma efter att har varit hos doktorn nu på morgonen, ska bara äta lite sen cyklar jag till skolan. Vi började 9.25 idag !! Idag får vi också påskloov ! Gud vad skönt, det är precis vad jag behöver nu! Efter skola. Så drar jag till stan med mathilda och ellen !

/ johanna


Turn up the music!


jacka från HM - munkjacka från Bik bok - Skjorta från JC - Byxor från Gina

Hejsan! Om tio minuter trampar jag iväg till skolan, börjar 09.35 idag (y)
Efter skolan så ska jag nog ner på stan och klippa mig! Kommer säkert klippa en decimeter eller mer, mitt hår är så sjukt slitet! Ser ut som ett riktigt fågelbo ;)
I helgen ska jag bara ta det lungt, men på Söndag är det cup med fotbollen 06.00 ska vi samlas, ogod säger jag bara. Sen är det ju påååsklov! Och det ska bli sjukt kul!

ha det bra sålänge! /Mathilda ♥


LITE OM OSS

JOHANNA
Hejsan, det är jag som är johanna. Jag är 14 år och bor i Växjö på Öster, jag går i 7g på Fagrabäckskolan. Där läse jag spanska i b-språk och snart tyska i c-språk, annars har jag inget favoritämne?  På min fritid så spelar jag fotboll i Växjö FF, innebandy i Vöikers och fotograferar med min Canon eos 500d. På innebandyplanen spelar jag ofta center, och på fotbollsplanen finns jag ofta på mittfältet !

 Jag älskar också såklart mina älskade vänner


MATHILDA
Morsning Korsning alla fina! Mathilda var mitt namn. Bosatt är jag i växjö med min mamma, pappa och syster +hund. jag är snart 14 bast och går då i sjuan. Jag har franska som B-språk, snart kommer jag även ha spanska som C-språk. Jag har inget favoritämne i skolan direkt, gillar so rätt mycket för att vi har en bra lärare där :)
Det jag skulle ta med mig till en öde ö skulle vara mat, kamera, fotboll, vatten, mobilen och kompisar och familjen :) Det är dom sakerna jag inte kan vara utan. Jag spelar då fotboll, i ett lag vid namn växjö FF. Där jag spelar målvakt. Jag har även ridit i ungefär 6-7 år, men det slutade jag medd rätt nyligen.

Jag älskar att fotografera, och det gör jag med min Canon eos 500D + olika objektiv, stativ, fjärrutlösare osv..
Ibland kan det hända att jag lånar farsans kamera, en Canon eos 600D (y)



ELIN
Hallå där, jag är en tjej på tretton år som älskar fotboll och vara med mina underbara vänner. När jag spelar fotboll är jag back eller mittfältare. Jag har spelat fotboll sedan jag var 7 år.

Jag gillar att fotografera men har än mycket att lära. Jag har min kamera Nikon d3100+ fjärrutlösare och stativ. Men jag fotograferar mest när jag är med mina vänner.

På dagarna går jag i skolan. Jag har inte heller något favorit ämne men det finns heller inget ämne som jag hatar.



ELLEN
Tjingeling gosingar!
Jag är döpt som en Ellen, jag bor på Högstorp i Växjö och är hela 14 år. Diggar att spela i vårt lag Växjö FF, att vara på alla sätt och vis med mina fina vänner, att umgås med min underbara familj, att klicka mycket foton med min Canon EOS 550D, att dunka musik, att mixa ihop kläder och att gå på fester.
Vad finns det mer att säga om mig? Jag har bloggat i några år innan så det här kommer nog att funka finfint tror jag, nu har jag ju dessutom tre andra tjejer med mig, det här kommer att bli grymt!


En liten start!



Välkommen till vår blogg

Enjoy!


RSS 2.0